You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

MIXT

 

Cu produsul nostru „Credit Mixt” susținem activitatea clienților noștri de zi cu zi, precum și nevoile lor de investiții.

 

Cine poate solicita un credit MIXT?

 

Creditul MIXT este destinat pentru a fi folosit de către societăți, întreprinderi familiale, persoane fizice autorizate, producători agricoli, precum și liberi profesioniști, care activează în domeniul comerțului, prestărilor de servicii, producției, construcțiilor, agriculturii sau alte activități similare, cu o experiență de minim 6 luni.

 

Cum funcționează creditul?

 

Cu un “Credit MIXT” puteți achiziţiona stocuri de marfă, materii prime, inputuri agricole, puteți plăti furnizori, datorii către stat; și în același timp puteți investi in afacerea voastră: achiziționare de echipamente de lucru, utilaje de producție și agricole, mașini, imobile cu destinație productivă, terenuri, animale pentru reproducție sau lapte, etc.. Valoarea creditului este între 10.000 – 120.000 RON. Perioada de rambursare este între 3 – 48 luni și se ajustează în funcție de ponderea fiecarei componente (capital lucru/investiții) in total valoare credit. Rambursarea se efectuează în rate lunare sau trimestriale cu plăți adaptate în funcție de activitate. Evaluarea, aprobarea dosarului precum și viramentul creditului acordat – în maxim 5 zile de la depunerea dosarului complet.

 

 

« înapoi

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.