You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

AGROINVEST

Credem într-o agricultură, care poate fi dezvoltată și îmbunătățită. Creditul AgroInvest a fost creat pentru a contribui la sprijinirea agriculturii; susține întreprinderii mici și micro din sectorul agro, ca acestea să poată răspunde prompt provocărilor, să profite instantaneu de oportunitățile lor, și totodată să investească în soluții moderne. Încurajăm clienții noștri în producerea materiilor prime precum și a alimentelor calitative și competitive. În același timp ne alăturăm celor care lucrează în agricultură pentru protejarea mediului, a florei și faunei, precum și a mediului rural, a omului și a comunitatății.

 

Cine poate solicita un credit AGROINVEST?

 

Creditul AGROINVEST este destinat pentru a fi folosit de către producători, asociații familiale, sociatăți cu răspundere limitată, asociații de producători care activează în domeniul agricol, cu o experiență de minim 6 luni.

 

Cum funcționează creditul?

 

Creditul este destinat pentru finanțarea capitalului necesar investițiilor: achiziționarea de echipamente și utilaje agricole, teren, imobile, depozite, construirea de grajduri, achiziționare de animale pentru reproducție sau lapte (porci, viței, miei, etc.). Valoarea creditului este între 10.000 – 120.000 RON. Perioada de rambursare este între 3 - 48 luni. Rambursarea se efectuează în rate lunare sau trimestriale cu plăți adaptate în funcție de activitate. Evaluarea, aprobarea dosarului precum și viramentul creditului acordat – în maxim 5 zile de la depunerea dosarului complet.

 

 

 

« înapoi

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.