You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

AGROSEZON

Cu produsul AgroSezon am găsit o soluție viabilă pentru întreprinzătorii și angajații din sectorul agricol. Nu dorim ca întreprinzătorii care operează în domeniul agriculturii să dea faliment, nu dorim ca angajații acestora să rămână fără un loc de muncă, pentru că astfel mediul rural va fi inundat de o multitudine de probleme sociale. De aceea ne străduim să punem și să menținem în mișcare agricultura. Asigurăm acces la fondurile necesare precum și capitalul rulant indispensabil agriculturii.

 

Cine poate solicita un credit AGROSEZON?

 

Creditul AGROSEZON este destinat pentru a fi folosit de către producători, asociații familiale, sociatăți cu răspundere limitată, asociații de producători care activează în domeniul agricol, cu o experiență de minim 6 luni.

 

Cum funcționează creditul?

 

Creditul este destinat pentru finanțarea capitalului de lucru necesar activității, precum însămânțări, fertilizări, achiziții de animale (viței, porci, pui, etc.), precum și alte cheltuieli pe termen scurt (motorină, piese de schimb, etc) sau pentru refinanțarea altor credite curente cu aceeși destinaţie. Valoarea creditului este între 5.000 – 120.000 RON. Perioada de rambursare este între 3 -24 luni. Rambursarea se efectuează în rate lunare sau trimestriale cu plăți adaptate în funcție de activitate. Evaluarea, aprobarea dosarului precum și viramentul creditului acordat – în maxim 5 zile de la depunerea dosarului complet.

 

 

 

« înapoi

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.