You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

CLASIC

În ce constă libertatea antreprenorială? Libertatea antreprenorială înseamnă luarea individuală a deciziilor cu toate consecințele acestora. Astfel putem ajunge la succesele dorite, precum și la alte provocări, responsabilități urmare a deciziilor luate. Pentru sustenabilitatea afacerilor, rezolvarea consecventă a problemelor de zi cu zi, pentru progresarea permanentă avem nevoie întodeauna de fonduri viabile și accesibile. Capitalul de lucru este nevoia mijloacelor pe termen scurt. Cu produsul nostru Clasic susținem activitatea clienților noștri de zi cu zi.

 

Cine poate solicita un credit CLASIC?

 

Creditul CLASIC este destinat pentru a fi folosit de către societăți, întreprinderi familiale, persoane fizice autorizate, precum și liberi profesioniști, care activează în domeniul comerțului, prestărilor de servicii, producției, construcțiilor sau alte activități similare, cu o experiență de minim 3 luni.

 

Cum funcționează creditul?

 

Cu CLASIC putem să achiziţionăm stocuri de marfă, materii prime, etc. - destinaţia creditului fiind capital de lucru. Valoarea creditului este între 1.000 – 75.000 RON*. Perioada de rambursare este între 3 - 18 luni (36 luni în cazul în care microcreditul este oferit pentru plata datoriilor către bugetul statului) cu posibilitatea acordării unei perioade inițiale de grație de 3 luni. Rambursarea se efectuează în rate lunare. Evaluarea, aprobarea dosarului precum și viramentul creditului acordat – în maxim 7 zile de la depunerea dosarului complet.

 

*În cazul clienților existenți suma maximă poate fi de 100.000 RON.

 

« înapoi

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.