You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Clienții noștri

Întreprinderi Mici: având între 10 şi 49 de angajaţi, cu o cifră de afaceri anuală netă sau active totale de până la 10 milioane de EUR (sau echivalentul în RON).

 

Întreprinderi Micro: având până la 9 angajaţi, cu o cifră de afaceri anuală netă sau active totale de până la 2 milioane de EUR (sau echivalentul în RON).

 

Companii de agricultură: Clientul este o companie de agricultură, care deține sau închiriează în general 50-60 ha de teren, și minim 30 de bovine sau 400-500 de ovine.

 

Persoane fizice autorizate din domeniul agriculturii: Clientul este o companie de agricultură, care deține sau închiriează mai puțin de 50-60 ha de teren, și maxim 30 de bovine sau 400-500 de ovine.

 

Grupuri de clienți:

 

separator

 

Companii: Persoanele juridice - Societăţi Comerciale, SRL-uri, Asociaţii şi Fundaţii - care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate stabilite de companie.

 

separator

 

Alte Entităţi Înregistrate (PFA, ÎI, ÎF): Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Individuale şi Întreprinderi Familiale care execută activități comerciale bazate pe autorizaţii, persoane fizice care practică profesii liberale (arhitecţi, auditori, avocaţi, experţi contabili, farmacişti, medici, notari publici, executori, etc.).

 

separator

 

Companii de agricultură: Persoane juridice - Societăţi Comerciale, SRL-uri sau Asociații care își desfăşoară activitatea în domeniul agricol. 

 

separator

 

Persoane Fizice Autorizate în domeniul agriculturii: Agricultori Individuali, Persoane Fizice cu activitate şi venituri provenite din agricultură, care deţin cel puţin un Certificat de Producător Agricol (CPA), Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Individuale, Întreprinderi Familiale, Cooperative Agriculturale, precum şi alte tipuri de organizaţii care generează venituri din agricultură.

 

separator

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.