You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Consiliul de Administrație

keith-flintham

Keith Flintham – Președinte

 

Keith Flintham consideră ca și punct culminant al carierei sale, gestionarea creării unei bănci universale, în Montenegro. El a îndeplinit rolul de Director General şi în prezent este preşedintele Consiliului de Administrație Opportunity Microcredit România. Cariera sa include 40 de ani de experiență în activitate bancară internaţională, acoperind o varietate de discipline şi ţări.

 

separator

 

mahony

S-P O’Mahony – Vice Președinte

 

S-P O’Mahony are o experienţă vastă în domeniul relaţiilor internaţionale, al investiţiilor de capital străin şi dezvoltare regională, totodată este un profesionist în domeniul de marketing și vânzări. Pe parcursul carierei sale a contribuit la activitatea unor instituţii internaţionale precum British Airways, Malev sau Ambasada Irlandei în Ungaria și România. Cu experienţă în dezvoltarea regională socială, el este CEO şi vicepreşedinte al Consiliului de Administrație Opportunity Microcredit România; totodată colaborează cu GoodBrand, o companie de consultanţă specializată în dezvoltarea strategiilor sociale corporatiste.

 

separator

 

Frazer Hume – Membru

 

Frazer s-a alăturat echipei Opportunity International în Mai 2011 ca Director General al Opportunity Bank Serbia. El îndeplinește de asemenea rolul de Director Regional în cadrul Grupului Opportunity International, supervizând aria de risc și guvernare a activității la nivel local. Anterior, Frazer a lucrat timp de 29 de ani în cadrul grupului Barclays Bank din Marea Britanie, în Emiratele Arabe Unite și în mai multe tări din Africa unde a ocupat funcții de conducere în departamentele de risc și operațiuni. Specializarea lui este managementul riscului, având experiența de Manager de Risc în cadrul filialelor Barclays Bank din Mozambic, Zimbabwe, Botswana și Zambia. Frazer a ocupat funcția de Director de Operațiuni în Banca Internațională din Qatar (parte a Băncii Naționale a Grupului Kuwait). A deținut funcții de Președinte Executiv pentru Consiliile de Administrație și Comitetele a diverse companii. Frazer este Asociat Institutului Bancherilor din Marea Britanie și deține un doctorat în Servicii Financiare de la Universitatea din Manchester.

Frazer este de asemenea membru în cadrul Consiliului de Administrație al Opportunity International Savings and Loans Ltd din Ghana.

 

   

separator

szabo-istvan

 

István Szabó – Membru

 

István Szabó a început cariera ca muncitor în fabrică iar de atunci a avut mai multe locuri de muncă şi poziţii. Cel mai important moment din viaţa lui a fost cunoaşterea lui Isus Hristos ca Domn și Mântuitor şi înțelegerea faptului că păcatele sale au fost iertate. Viaţa şi cariera lui au fost influențate de aceste evenimente. A lucrat 10 ani la Opportunity şi în prezent este activ ca preot protestant. Ca membru al Consiliului de Administrație el urmăreşte să servească succesul companiei oferind toate talentele sale, ca toată lumea să poată vedea ceea ce nu vede şi să Îl laude pe Cel vrednic de laudă.

 

separator

separator

 

gera-woorips

Gera Voorrips – Membru

 

Gera Voorrips a dedicat ultimii 6 ani din cariera sa microfinanțării şi dezvoltării produselor de creditare pentru clienţii care nu au acces la sistemul bancar. S-a specializat în produse şi canale de distribuție inovatoare pentru produse financiare din sectorul bancar şi de microfinanţare. Una dintre cele mai importante activități ale ei este traducerea ideilor și conceptelor pentru a le pune în practică în cadrul afacerilor de zi cu zi ale instituţiilor de microfinanţare.

 

separator

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.