You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Consiliul de Administrație

Frazer Hume

 

Frazer Hume  Președinte

 

Frazer s-a alăturat echipei Opportunity International în Mai 2011 ca Director General al Opportunity Bank Serbia. El îndeplinește de asemenea rolul de Director Regional în cadrul Grupului Opportunity International, supervizând aria de risc și guvernare a activității la nivel local. Anterior, Frazer a lucrat timp de 29 de ani în cadrul grupului Barclays Bank din Marea Britanie, în Emiratele Arabe Unite și în mai multe tări din Africa unde a ocupat funcții de conducere în departamentele de risc și operațiuni. Specializarea lui este managementul riscului, având experiența de Manager de Risc în cadrul filialelor Barclays Bank din Mozambic, Zimbabwe, Botswana și Zambia. Frazer a ocupat funcția de Director de Operațiuni în Banca Internațională din Qatar (parte a Băncii Naționale a Grupului Kuwait). A deținut funcții de Președinte Executiv pentru Consiliile de Administrație și Comitetele a diverse companii. Frazer este Asociat Institutului Bancherilor din Marea Britanie și deține un doctorat în Servicii Financiare de la Universitatea din Manchester.

 

Frazer este de asemenea membru în cadrul Consiliului de Administrație al Opportunity International Savings and Loans Ltd din Ghana.

 

separator

 

Mark Horwood

Mark Horwood  Membru

 

Mark este un bancher comercial cu experiență în domeniul bancar corporativ și al managementului riscurilor, atât în Marea Britanie, cât și în Africa. Are peste 25 de ani de experiență bancară internațională, a lucrat pentru mai multe bănci din diferitele țări din Africa Subsahariană, înainte de a se alătura echipei Opportunity International în 2010, ca Director de Risc.


Anterior, Mark a lucrat timp de 23 de ani la grupul Barclays Bank din Marea Britanie și Ghana, înainte de a se muta în Uganda, unde era șeful Grupului de Risc pentru DFCU și apoi Director Executiv al Băncii din Orient, responsabil pentru Operațiuni, IT și Risc.

 

Mark este, de asemenea, un membru neexecutiv al Consiliului de Administrație al Băncii Opportunity International din Malawi și al Băncii Opportunity International din Ghana.

 

Mark este membru asociat al Uniunii Bancherilor din Londra
 

.

 

separator

 

David Wiegman

David Wiegman  Membru

 

David Wiegman s-a alăturat echipei Opportunity International în 2014 în calitate de Director Regional Financiar pentru regiunea din America Latină și Europa de Est. In prezent este Vicepreședintele Opportunity International în domeniul Financiar Internațional și este responsabil pentru relația cu profesioniștii din domeniul financiar ai diverselor entități din cadrul Opportunity pentru dezvoltarea planurilor lor de finanțare. Experiența sa în finanțarea corporatistă include activitatea de achiziții și fuzionări în teritoriul Americii de Sud, precum și  crearea și punerea în funcțiune a unei companii de publicitate stradală din China. Dl. Wiegman a avut rol, de asemenea, în cadrul senior managementului financiar al companiei Universal Outdoor din China, o companie de panouri publicitare cu dezvoltare rapidă, care a devenit o companie renumită prin intermediul activității  depuse de dânsul, și a condus Grupul Financiar al acesteia, încheiând achiziții în valoare de peste 800 milioane USD, înainte de a contribui la fuzionarea cu o altă companie de publicitate stradală cunoscută

 

Domnul Wiegman este licențiat în Economie și afaceri la Colegiul Wheaton și deține un MBA /Masterat în afaceri internaționale/ la Universitatea Olivet Nazarene. Este vorbitor fluent de limba spaniolă și locuiește împreună cu soția sa în apropierea orașului Chicago

.

 

separator

 

SP

S-P O’Mahony  Membru

 

S-P O’Mahony are o experienţă vastă în domeniul relaţiilor internaţionale, al investiţiilor de capital străin şi dezvoltare regională, totodată este un profesionist în domeniul de marketing și vânzări. Pe parcursul carierei sale a contribuit la activitatea unor instituţii internaţionale precum British Airways, Malev sau Ambasada Irlandei în Ungaria și România. Totodată, colaborează cu GoodBrand, o companie de consultanţă specializată în dezvoltarea strategiilor sociale corporatiste.

 

   

separator

Janos Bereczki

 

János Bereczki  Membru

 

János Bereczki are o experiență de peste 17 ani în managementul afacerilor . Începând din iunie 2016 este Directorul General al companiei. În calitate de fost Director General Adjunct al Opportunity Microcredit România (OMRO), János Bereczki a coordonat activitatea mai multor departamente precum vânzări, risc și marketing. 
János este ferm convins că microcreditarea are și poate avea și în viitor un rol important în România.

 

În cei 12 ani de activitate în cadrul OMRO a participat la elaborarea și implementarea strategiei de dezvoltare a companiei și a coordonat activitatea de microcreditare a acesteia.

 

Anterior, János a lucrat o perioadă de 6 ani la o mare companie locală unde a îndeplinit diferite funcții de top management printre care cea de Director Economic și ulterior Director General.

 

János este licențiat în economie la Universitatea de Vest din Timișoara.
 

.

 

separator

separator

 

separator

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.