You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

CREATIV

Obiectivul eforturilor noastre de zi cu zi este dezvoltarea afacerii: doar astfel putem rămâne competitivi, doar astfel putem beneficia de noi posibilități, doar astfel putem merge mai departe. Pe lângă angajament și perseverență, avem nevoie de idei noi și obiective clare. Creativ este produsul financiar dezvoltat pentru a srijini realizarea ideilor, pentru a avea succes și a deveni mai eficienți în sfera antreprenorială a diferitelor piețe. Cu Creativ construim viitor! Cu Creativ investim în viitor!

 

Cine poate solicita un credit CREATIV?

 

Creditul CREATIV este destinat pentru a fi folosit de către societăți, întreprinderi familiale, persoane fizice autorizate, precum și liberi profesioniști, care activează în domeniul comerțului, prestărilor de servicii, producției, construcțiilor sau alte activități similare, cu o experiență de minim 6 luni.

 

Cum funcționează creditul?

 

Creditul este destinat pentru investiții; deasemenea se pot refinanța alte credite curente cu aceeși destinaţie. Valoarea creditului este între 10.000 – 120.000 RON. Perioada de rambursare este între 3 - 48luni cu posibilitatea acordării unei perioade inițiale de grație de 6 luni. Rambursarea se efecuează în rate lunare sau trimestriale. Evaluarea, aprobarea dosarului precum și viramentul creditului acordat – în maxim 5 zile de la depunerea dosarului complet.

 

 

 

« înapoi

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.