You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Creditele CLASIC si CREATIV fara comision

Pentru a veni în sprijinul firmelor care activează în domeniul producției, comerțului, construcțiilor și prestărilor de servicii, Opportunity Microcredit România desfășoară campania de acordare a creditelor Clasic și Creativ fără comision, pentru finanțarea capitalului de lucru și a investițiilor, până în Aprilie 2015 tuturor clienților noi (care nu au credite active la 1 Ianuarie 2015 în portofoliul Opportunity).

 

Creditele Clasic si Creativ vă stau la dispoziție în funcție de nevoile activității pe care o desfășurați:

 

CLASIC - Microcredit pentru capital de lucru, pentru finanțarea următoarelor destinații:achiziții de bunuri, marfă, materii prime și diverse servicii, plăți salarii, furnizori, plăți datorii curente și restante la bugetul de stat, refinanțarea creditelor curente cu aceeași destinație de la alte bănci sau IFN-uri.

 

CREATIV - Microcredit pentru investiții, pentru finanțarea următoarelor destinații: achiziții de mijloace fixe (autovehicule, echipamente, utilaje de productie, imobile - spații comerciale de producție/ comercializare, mobilier de birou, echipamente IT), constructii, modernizări sau renovări ale imobilelor, precum si refinanțarea investițiilor efectuate în ultimele 12 luni și finanțate din surse proprii, refinanțarea altor credite de investitii de la alte bănci sau IFN-uri;

 

Indiferent de suma pe care doriți să o accesați beneficiați de:

·Rapiditate și flexibilitate în procesarea dosarelor și analiza activității Dvs.;

·Graficul de rambursare ajustat la capacitatea Dvs. de plată;

·Luarea în considerare a veniturilor Dvs. diverse.

 

Contactați-ne cu încredere pentru informaţii suplimentare, oferte personalizate, sau orice fel de întrebări în legătură cu posibilitatea de acces la sprijinul financiar de care puteți beneficia. 

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.