You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Creditori

CoopEST

Cu sediul la Bruxelles, CoopEst este o societate de investiţii înfiinţată în 2006 cu scopul de a sprijini şi finanţa proiecte de responsabilitate socială în Europa Centrală şi de Est.

Citi

Citi este lider global în oferirea serviciilor financiare, are aproximativ 200 de milioane de conturi de clienți în mai mult de 140 de ţări.

EBRD

EBRD este o instituţie financiară internaţională care sprijină proiecte în 29 de ţări din Europa Centrală și Asia Centrală. Instituția investește în principal în sectorul privat și are clienţi, ale căror nevoi nu sunt satisfăcute de către piaţă.

EFSE

EFSE este cel mai mare fond de investiţii pentru instituțiile microfinanţare în întreaga lume. EFSE oferă finanţare pe termen lung pentru instituţiile financiare din sud-estul Europei, sprijinind întreprinderile mici şi micro pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii micilor gospodării private.

responsAbility

Compania se străduiește să construiască punţi de legătură între pieţele financiare şi cooperativele pentru dezvoltare. Înființată în 2003, ResponsAbility Social Investments AG este una dintre cele mai mari companii de investiţii sociale din lume.

Symbiotics

Misiunea Symbiotics S.A. Information, Consulting & Services are rolul de a servi domeniul de micro-finanţare prin intermediul serviciilor de intermediere a investiţiilor.

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.