You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Echipa de Management

 

separator

 

janos

János Bereczki – Director General

 

János Bereczki are o experiență de peste 18 ani în managementul afacerilor . Începând din iunie 2016 este Directorul General al companiei. În calitate de fost Director General Adjunct al Opportunity Microcredit România (OMRO), János Bereczki a coordonat activitatea mai multor departamente precum vânzări, risc și marketing.

 

János este ferm convins că microcreditarea are și poate avea și în viitor un rol important în România.

 

În cei 13 ani de activitate în cadrul OMRO a participat la elaborarea și implementarea strategiei de dezvoltare a companiei și a coordonat activitatea de microcreditare a acesteia.

 

Anterior, János a lucrat o perioadă de 6 ani la o mare companie locală unde a îndeplinit diferite funcții de top management printre care cea de Director Economic și ulterior Director General.

 

János este licențiat în economie la Universitatea de Vest din Timișoara.

 

separator

 

dana

Dana Gaga – Director (Financiar)

 

În anul 1995, Daniela Gaga a primit oferta de a face parte dintr-o echipă care avea să stea la baza implementării unui concept nou în economia românească: microfinanţarea. La începutul activităţii sale a gestionat activitatea economică a instituției, implementând pas cu pas structura organizatorică, sisteme financiare, monografii contabile, apoi a condus departamentul financiar contabil. În prezent face parte din conducerea instituției, fiind membru al echipei de senior management, având funcţia de Director General Adjunct.

 

separator

 

rodica

Rodica Todoran – Director de risc

 

Rodica Todoran a parcurs cea mai mare parte a carierei profesionale în calitate de Risk Manager în cadrul uneia dintre cele mai mari bănci din România. Au fost anii în care a învățat că un manager de succes este acela care își inspiră subordonații să-și asume riscuri și să învețe, oferindu-le propriul exemplu. S-a alăturat echipei Opportunity Microcredit România, provocată de spiritul si de valorile instituției, de modul în care este valorizat OMUL. Aici a găsit acel echilibru dintre creativitate și responsabilitate care aduce după sine satisfacția profesională.

 

separator

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.