You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Echipa de Management

 

   

 

separator

 

janos

János Bereczki – Director General

 

Ca Director General Adjunct al Opportunity Microcredit România, János Bereczki a coordonat activitatea mai multor departamente, precum vânzări, risc sau comunicare și marketing. Atât în viaţa sa profesională cât şi cea individuală, el s-a dedicat să găsească răspunsuri la întrebări referitoare la dezvoltarea întreprinderilor mici şi micro, sau la problemele economice şi sociale ale perspectivelor de dezvoltare. Folosind experienţa şi cunoştinţele sale economice, comerciale, corporative lucrează din greu pentru a oferi oportunităţi întreprinderilor mici şi micro.

 

separator

 

dana

Dana Gaga – Director (Financiar)

 

În anul 1995, Daniela Gaga a primit oferta de a face parte dintr-o echipă care avea să stea la baza implementării unui concept nou în economia românească: microfinanţarea. La începutul activităţii sale a gestionat activitatea economică a instituției, implementând pas cu pas structura organizatorică, sisteme financiare, monografii contabile, apoi a condus departamentul financiar contabil. În prezent face parte din conducerea instituției, fiind membru al echipei de senior management, având funcţia de Director General Adjunct.

 

separator

 

helga

Helga Dumitrescu – Director Resurse Umane

 

Helga Dumitrescu, de profesie psiholog cu specializarea în psihologia muncii și trainer certificat, s-a alăturat echipei Opportunity Microcredit România în 2006 și coordonează Departamentul de Resurse Umane. Helga consideră că prin domeniul resurselor umane și-a găsit vocația, permițându-i să îmbine latura sa intuitivă cu simțul practic.

 

separator

 

henter

Csilla Henter – Șef Birou Administrativ

 

Csilla Henter lucrează la Opportunity Microcredit România încă din anul 1995, de când a luat ființă compania, crescând împreună cu ea. Începând de anul trecut, face parte din echipa de conducere a acestei companii. Are convingerea că poate contribui la dezvoltarea instituției prin promovarea valorilor creștine, valori care au stat la baza fondării Opportunity, având misiunea de a transforma în bine viața tuturor oamenilor care apelează la serviciile oferite de Opportunity.

 

separator

 

rodica

Rodica Todoran – Director de risc

 

Rodica Lazăr a parcurs cea mai mare parte a carierei profesionale în calitate de Risk Manager în cadrul uneia dintre cele mai mari bănci din România. Au fost anii în care a învățat că un manager de succes este acela care își inspiră subordonații să-și asume riscuri și să învețe, oferindu-le propriul exemplu. S-a alăturat echipei Opportunity Microcredit România, provocată de spiritul si de valorile instituției, de modul în care este valorizat OMUL. Aici a găsit acel echilibru dintre creativitate și responsabilitate care aduce după sine satisfacția profesională.

 

separator

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.