You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Kádár Attila

Ambiția lui Kádár Attila a fost dintotdeauna să reușească prin muncă cinstită să-și asigure o sursă de venit stabilă pentru întreținerea familei. A încercat în mai multe domenii, unele prospere, altele mai puțin reușite. S-a axat pe prestări de servicii către populație și comerț, activități care astăzi funcționează conform așteptărilor, dar planurile lui nu se opresc aici.

 

Kádár Attila a fost sportiv profesionist, practicând lupte libere. După ce nu a mai avut posibilitatea de a practica acest sport, s-a angajat ca body guard. Așteptările nu i-au fost satisfăcute, și folosindu-se de propriile economii împreună cu soția lui Tünde, au demarat o afacere în domeniul comerțului cu haine second hand, afacere care există și astăzi.

 

În paralel, inspirându-se de la un vecin care se ocupa cu repararea încălțămintei, s-a gândit că ar putea învăța și el această meserie veche dar care și-a păstrat actualitatea.

 

Relația cu Opportunity Microcredit România a început cu trei ani în urmă, când a avut nevoie de niște bani pentru renovarea atelierului de reparații. Procesul de creditare a decurs ușor, foarte repede, fără neînțelegeri, birocrație puțină. Exact de ceea ce a avut nevoie.

 

Ca plan de viitor, Attila împreună cu soția lui Tünde doresc să-și extindă activitatea de comerț prin introducerea unui raion de vânzare de cadouri.

 

Ți s-a deteriorat o încălțăminte preferată? N-o arunca! Du-o la Attila pe B-dul 1918 Nr. 169. Va fi recondiționată pe măsura așteptării tale.

 

Chiar dacă se strică preferata ta pereche de bocanci sau pantofi, cu care deja te-ai obișnuit, nu are rost să îi arunci! Îi duci la Attila pe B-dul 1 Decembrie Nr. ..., iar el se va asigura că îi vei putea purta fără probleme.

 

« înapoi

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.