You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Site nou pentru întreprinzătorii mici şi micro din Transilvania

Opportunity Microcredit România și-a reînnoit site-ul official

 

17 Mai 2010, Târgu Mureș - Opportunity Microcredit România a iniţiat o schimbare majoră în design-ul paginii web, ceea ce, pe lângă elementele vizuale, oferă și un conținut reînnoit și accesibil pentru publicul interesat. Singurul lucru, care nu s-a schimbat, este adresa site-ului, www.opportunity.ro, aspectele vizuale și majoritatea informațiilor fiind diferite. Astfel putem oferi o pagină de web dinamică și ușor de folosit pentru cei care sunt interesați de lumea microcreditării.

 

Noul site oferă un meniu clar, bine structurat și mai multe informații în ceea ce privește domeniile de interes pentu întreprinzătorii mici şi micro. “Site-ul vechi nu mai reflecta imaginea pe care, prin alte canale de comunicare, deja comunicăm către clienții existenți și potențiali. Am reușit să schimbăm aspectul vechi, astfel încât serviciile de microcreditare precum și informațiile despre trecutul și prezentul instituției sunt prezentate prin mijloace actualizate.” - a declarat János Bereczki, Directorul General Adjunct al Opportunity Microcredit România.

 

Transformarea are ca și rezultat o prezentare detaliată în ceea ce privește practicile internaţionale de microfinanţare precum şi modul în care principiile de bază a microcreditării sunt abordate în România. Cei interesați pot forma o imagine completă despre microcreditare - activitate financiară, care nu e de confundat cu serviciile bancare tradiţionale. Vizitatorii site-ului pot citi despre beneficiile, obiectivele, circumstanţele microcreditării, sau despre profilul întreprinderilor mici și micro cărora oferim produsele noastre. Site-ul, de asemenea, prezintă reţeaua de sucursale Opportunity, cititorii pot afla despre liderii sucursalelor, despre atitudinea lor, despre modul lor de a gândi - în concordanță cu strategia Opportunity de a fi o instituție transparentă.

 

Conţinutul site-ului va fi actualizat săptămânal pentru ca întreprinzătorii din Transilvania să aibă la dispoziție informații relevante și la zi. Analize, tendinţe şi prognoze economice, modificări legislative, strategii eficiente de afaceri - sunt temele care vor apărea cel mai frecvent pe site. Pe lângă acestea, cei interesați vor putea citi informații despre diferite evenimente de afaceri, conferinţe sau simpozioane.

 

Pe lângă funcţiile obișnuite, am integrat și unele aplicaţii mai noi în structura portalului. O astfel de aplicație este meniul “Press Room”, secţiune unde se pot găsi versiuni descărcabile ale logo-ului Opportunity, fotografii ale liderilor instituţiei dar şi un scurt FACTSHEET, care conține informații de bază despre Opportunity Microcredit România pentru reprezentanții presei. Tot aici se pot găsi poveşti de succes ale clienților existenți - actualizate lunar - de asemenea, jurnaliştii vor putea accesa comunicatele de presă ale instituţiei.

 

Schimbările recente vor fi urmate de îmbunătăţiri constante în următoarele luni. Astfel, rezultatul reînnoirii site-ului vechi va fi o pagină web unică, accesibilă, bine structurată, care există pentru a putea ajuta întreprinzătorii mici din Transilvania.

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.