You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Flori pentru suflet

Pentru a celebra Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită pe 1 Octombrie ne-am alăturat anul acesta și noi campaniei demarcate de Fundația Principesa Margareta a Romaniei, ”Flori pentru suflet”.

 

În funcție de orașele în care se găsesc agențiile noastre, am fost în vizită la persoanele vârstnice care se află în diverse cămine și la clienți și colaboratori dragi pentru a le duce o floare și pentru a sărbători împreună această zi.

 

Astfel, am reușit să mergem la "Congregatia Sf. Iosif" din Alba Iulia, la ”Căminul pentru persoane vârstice” aparținând Consiliului Local Tg. Mureș, la ”Căminul Bisericii Sfânta Treime din Scheii Brașovului” în Brașov și la ”Căminul de bătrâni Frumoasa” din Frumoasa jud. Harghita.

 

În total am reușit să ne întâlnim cu 250 de bunici și bunicuțe, cu care am avut ocazia să povestim mai mult, să aflăm cum se simt și să le transmitem un gând bun, ca semn de apreciere a valorii și a experienței lor.

08 Oct 2015 afişează

Produse pentru susținerea investițiilor

Opportunity Microcredit România dorește să fie în continuare alături de micii întreprinzătorii prin intermediul produselor pe care le oferă.

 

De aceea, pentru a sprijinii investițiile în cadrul activităților de producție, comerț, servicii, construcții, transport și în agricultură, perioada de rambursare a creditelor CREATIV și AGROINVEST s-a mărit de la 5 la 7 ani.

 

Totodata, valoarea creditului CONFORT+ pentru îmbunătățirea confortului locuinței a crescut de la 50.000 RON la 100.000 RON iar perioada de la 5 la 7 ani.

 

Ofițerii noștri de credite stau la dispoziția micilor întreprinzători pentru informaţii suplimentare, oferte personalizate, sau orice fel de întrebări în legătură cu posibilitatea de acces la sprijinul financiar de care pot beneficia. 

04 Sep 2015 afişează

Creditele CLASIC si CREATIV fara comision

Pentru a veni în sprijinul firmelor care activează în domeniul producției, comerțului, construcțiilor și prestărilor de servicii, Opportunity Microcredit România desfășoară campania de acordare a creditelor Clasic și Creativ fără comision, pentru finanțarea capitalului de lucru și a investițiilor,până în Aprilie 2015 tuturor clientilor noi (care nu au credite active la 1 Ianuarie 2015 în portofoliul Opportunity).

27 Ian 2015 afişează

Conferinta Lideri pentru dezvoltarea socio-economica a Romaniei

In 11 Septembrie 2014, incepand cu orele17:45, in sala de conferinta a centrului Deus Providebit (Piata Trandafirilor nr. 61, Tg. Mures) va avea loc conferinta Lideri pentru dezvoltarea socio-economica a Romaniei, un eveniment organizat de Asociatia Izvor, cu contributie din partea Opportunity Microcredit Romania.

03 Sep 2014 afişează

IMM-urile din sectorul de retail au constituit Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România

Micii comercianţi din România s-au reunit într-o asociaţie, care să le susţină interesele în relaţia cu organismele naţionale şi internaţionale. IMM-urile din sectorul de retail au format Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii (ANCMMR), care are ca rol promovarea intereselor acestora, precum şi ale consumatorilor care ar resimţi impactul negativ al dispariţiei micilor comercianţi.

 

 “Micii comercianți nu au puterea economică a marilor lanţuri de magazine. Aici intervine sprijinul asociaţiei, care se substituie unei reţele extinse de magazine, cu zeci de mii de reprezentanţi”.

 

 

Sursa: ancmmr.ro

 

05 Noi 2013 afişează

FirstPrev 1 2 3 4 5 ... următor ›ultima »

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.