You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

"Sunt un microîntreprinzător și susțin economia Clujului!", eveniment dedicat special microîntreprinzătorilor din județul Cluj

15 Septembrie 2011, Târgu Mureș - Opportunity Microcredit România IFN S.A. în parteneriat cu Centrul Comercial Central, Asociația Patronilor și Meseriașilor, Liga Întreprinzătorului Român, Camera Agricolă a Județului Cluj, Foaia Transilvană, Transindex, Radio Transilvania și susținut de Consiliul Județean Cluj, Camera de Comerț și Industrie a județului Cluj, Programul Național de Dezvoltare Rurală organizează în data de 22 septembrie 2011, în intervalul orar 10-18, în fața Centrului Comercial Central un eveniment unic pentru microîntreprinzători: „Sunt un microîntreprinzător și susțin economia Clujului!”.

 

Timp de o zi toţi microîntreprinzătorii care vor veni la locația evenimentului vor beneficia de informaţii utile de la specialiști în domeniu din cadrul Opportunity. Printre întrebările la care microîntreprinzătorii pot primi răspunsuri se numără: Cum să îmi planific activitatea afacerii? Care sunt resursele de care am nevoie pentru a-mi susține afacerea? Ce riscuri trebuie să iau în considerare în activitatea pe care o desfășor? Cum să îmi aleg partenerii de afaceri? Cum să dezvolt strategii de vânzare și de promovare pentru diferite piețe? Cum să îmi motivez angajații? Care este momentul potrivit pentru un împrumut și în ce condiții?

 

De asemenea Liga Întreprinzătorului Român și Camera Agricolă a Județului Cluj vor sta la dispoziția tuturor celor interesați cu informații utile în activitatea lor. Astfel cei care au o afacere sau doresc să își deschidă propria afacere vor primi resurse informaționale utile în activitatea lor, rapid, pe înțelesul lor și gratuit.

 

Fiindcă evenimentul se dorește a fi ceva cu totul deosebit, în intervalul orar 12-13 organizatorii au pregătit un moment inedit în România. János Bereczki, directorul Opportunity va susţine o sesiune stradală, „un training pe stradă”, o prezentare de 20 minute despre administrarea eficientă a afacerii.

 

Organizatorii și partenerii au pregătit de asemenea pentru toți participanții o tombolă cu premii care să îi sprijine în activitatea lor. Astfel toți cei interesați vor avea șansa să câștige unul dintre premiile importante oferite de Camera de Comerț, Liga Întreprinzătorului Român, Camera Agricolă a Județului Cluj și Opportunity Microcredit România. Printre premiile oferite se numără reduceri substanțiale pentru un curs de antreprenoriat, pachet informativ de cărți, reviste, broșuri din domeniul agricol și, adițional, înscrierea la un curs de calificare la alegere. O altă instituție parteneră va da posibilitatea unei persoane să fie membru asociat cu drepturi depline, fără a mai fi nevoie să plătească cotizația de membru sau consiliere gratuită pentru deschiderea unei firme prin avocații instituției.

 

Un alt element de noutate în cadrul acestei campanii va fi realizarea „Panoului microîntreprinzătorilor din Cluj”. Pentru a dezvolta cultura antreprenorială și pentru a le oferi șansa participanților să îşi facă cunoscută afacerea aceștia vor putea afișa datele de contact ale afacerii lor pe un panou amplasat la faţa evenimentului. Acest panou va rămâne expus la sediul Asociației Patronilor și Meseriașilor pentru a facilita interacţiunea dintre microîntreprinzători şi clienţii acestora, posibili furnizori,  evidenţiind totodată faptul că fiecare afacere, indiferent de mărime își aduce contribuția la economia județului Cluj. Panoul va fi funcțional pe tot parcursul anului pentru toți microîntreprinzătorii care doresc să se alăture comunității antreprenoriale din Cluj.

 

Acest eveniment se adresează microîntreprinzătorilor, persoanelor juridice (Societăţi Comerciale, S.R.L.-uri, Asociaţii), alte Entităţi Înregistrate (Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Individuale şi Întreprinderi Familiale) care execută activități comerciale bazate pe autorizaţii, persoanelor fizice care practică profesii liberale (arhitecţi, auditori, avocaţi, experţi contabili, farmacişti, medici, notari publici, executori, etc.), producătorilor agricoli și totodată persoanelor care doresc să înceapă o afacere.

 

Pentru detalii accesați următorul link:

 

http://opportunity.ro/download/Macheta%20de%20promovare_eveniment.jpg

 


 

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.