You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Szabó Ferenc

Cu sprijinul primit de la Opportunity Microcredit România, domnul Szabó a parcurs o parte însemnată din planul lui de afaceri în domeniul transportului de persoane, plan care are ca finalitate constucția unei spălătorii auto destinată cu precădere taximetriștilor.

 

Szabó Ferenc a fost angajat dintotdeauna în servicii, mai exact în ramura transportului de persoane. Din 1994 este întreprinzător privat, având ca obiect de activitate taximetria. „Vroiam să fiu propriul meu stăpân” – declară el. Și-a început activitatea cu propria mașină, care după un timp nu a mai corespuns standardelor legale.

 

Singura soluție era achiziționarea unei noi mașini dar nu găsea surse de finanțare. Nici o bancă nu i-a acordat credit în acea perioadă. Fără mari speranțe a decis să mai încerce încă odată, când a aflat despre existența Opportunity Microcredit România și despre faptul că această instituție financiară acordă credite micilor întreprinzători.

 

A fost plăcut surprins, în momentul în care a văzut interesul acestei instituții pentru idea sa, ajutorul acordat inclusiv în alcătuirea planului de afaceri, promptitudinea și flexibilitatea cu care a fost tratat cazul său. A primit creditul și a cumpărat două mașini cu care și-a dezvoltat considerabil activitatea. Afacerea merge foarte bine; Domnul Szabó a mai câștigat un client fidel, pentru că și Opportunity apelează deseori la serviciile lui.

 

Având o colaborare atât de bună cu Opportunity Microcredit România, domnul Szabó este ferm convins că va reuși să-și ducă la bun sfârșit planul proiectat inițial de a-și deschide spălătoria auto.

 

« înapoi

Mai mult de:

18.240

credite acordate

289.947.770 RON

volum acordat

22.815

locuri de muncă susținute

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.