You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Consiliul de Administrație

Bogdan Ciobotaru

 

Bogdan Ciobotaru  Președinte

 

Domnul Ciobotaru este membru neexecutiv al Consiliului de Administrație. Domnul Ciobotaru este membru independent neexecutiv al consiliului de administrație RCS & RDS, o funcție pe care o deține din 2013. Înainte de a se alătura RCS & RDS, Dl. Ciobotaru a deținut funcția de Director Finanțări pentru Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa în cadrul Renaissance Capital, precum și funcția de Director Executiv pentru Piețele de Capital Globale din cadrul Morgan Stanley din Londra, unde a lucrat pentru o perioadă de peste 10 ani. Dl. Ciobotaru a absolvit Academia de Studii Economice din București și deține o diplomă de Master în Administrația Afacerilor de la Universitatea Oxford.

 

 

separator

 

Paul Panciu

 

Paul Panciu  Membru

 

Paul este membru neexecutiv al Consiliului de Administrație al Opportunity Microcredit Romania SA și unul din acționarii Danube Capital, companie ce deține OMRO. De asemenea, Paul este membru independent neexecutiv al consiliului de administrație CREDO BANK Georgia, funcție pe care o deține din 2015. Anterior, a ocupat diverse funcții neexecutive în cadrul Inicjatywa Mikro (companie de microfinanțare din Polonia) și Microinvest MFI (companie de microfinanțare din Moldova) și a implementat un proiect major de eficientizare și restructurare a rețelei de sucursale Credins Bank Albania în 2015-2017. Paul a mai deținut funcția de Director Executiv în cadrul Microinvest precum și în cadrul GE Money Romania, companie specializată în credite ipotecare și a mai lucrat pentru GarantiBank, Credit Europe Bank și Euroline Retail Services IFN SA.

 

Paul a absolvit Academia de Studii Economice din București, Școala Națională de Studii Politice și Administrative și deține o diplomă de Master în Afaceri Internaționale de la Norwegian School of Economics and Business Administration (NHH). Recent s-a înrolat în cadrul programului de certificare în Global Management la INSEAD.

 

separator

 

Emil Minciu

 

Emil Minciu  Membru

 

Emil este membru neexecutiv al Consiliului de Administrație al Opportunity Microcredit Romania SA. Anterior a ocupat funcții din aria de vânzări și operațiuni în companii din industria aviatică (comercială), bancară și servicii financiare, consultanță resurse umane și retail; a implementat un proiect major de eficientizare și restructurare a rețelei de sucursale Credins Bank Albania în 2016-2017. Emil a mai deținut funcția de Director Vânzari în cadrul GE Money Romania, compania specializată în credite ipotecare, și Director Vânzări și Operațiuni în cadrul ManpowerGroup Romania și a mai lucrat pentru TAROM, Credit Europe Bank, Garanti Bank și ING Bank.

 

Emil a absolvit Academia de Studii Economice din București, Școala Națională de Studii Politice și Administrative și deține o diplomă de Master în Conducerea Afacerilor (Marketing) de la Telfer School of Management Ottawa.

 

 

separator

Több mint:

18.240

kihelyezett hitel

289.947.770 RON

kihelyezett összeg

22.815

fenntartott munkahely

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.