You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Virágot a léleknek

Az Opportunity Microcredit Románia pénzügyi részvénytársaság csatlakozott a Margit Hercegnő Alapítványa “Virágot a léleknek” nevű kampányához, amelyet az Idősek Világnapja alkalmából szerveztek, 2015 szeptember 26-október 5 között.

 

Ügynökségeinktől függően, meglátogattuk városunk szépkorú személyeit, akik idősek otthonában laknak, valamint ügyfeleinket, partnereinket és virággal köszöntve őket együtt ünnepeltünk.

 

így, sikerült eljutni a gyulafehérvári “Congregatia Sf Iosif” Idősek Otthonába, a marosvásárhelyi Városi Tanácshoz tartozó Zsidó Vértanúk utcai Idősek Otthonába, a brassói ”Căminul Bisericii Sfânta Treime din Scheii Brașovului” Otthonba, valamint a csíkszépvízi, Hargita megyében levő Ápoló- Gondozó Otthonba.

 

Összesen, sikerült 250 személyt köszönteni, nagytatákat és nagymamákat, akik sokat meséltek nekünk az életükről, érzéseikről és mi átadtuk nekik jókívánságainkat és megköszöntük a meleg fogadtatást, elismeréssel tisztelegve előttük.  

csütörtök, október 8, 2015 - 14:05 megtekintés

Termékek befektetések támogatására

Az Opportunity Microcredit Románia továbbra is támogatást nyújt kis vállakozók számára termékein keresztül.

 

Ezért, annak érdekében, hogy támogassa a befektetéseket a termelésben, kereskedelemben, szolgáltatásban, építőiparban, szállításban illetve mezőgazdaságban, a CREATIV és az AGROINVEST hitelek törlesztési időszaka megnőtt 5 évről 7 évre.

 

Ugyanakkor, a CONFORT+ hitel értéke, lakáskörülményeid javítására, megnőtt 50.000 RON-ról  100.000 RON-ra, valamint a törlesztési időszak 5 évről 7 évre.

 

Bizalommal forduljon hitekügynökeinkhez, bővebb információért, személyreszabott ajánlatokért, vagy bármilyen kérdéssel, mely ajánlatainkhoz kapcsolódik. 

péntek, szeptember 4, 2015 - 14:45 megtekintés

Jutalék nélküli Clasic és Creativ mikrohitel

Jutalék nélküli Clasic és Creativ mikrohitel

Szeretnénk Önt tájékoztatni egy különleges ajánlatról, melyet az Opportunity Microcredit Románia ebben az időszakban kínál azoknak a vállalkozásoknak, amelyek termeléssel, kereskedelemmel, építőiparral foglalkoznak, illetve szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek. A kampány neve, jutalék nélküli CLASIC és CREATIV, mely bármilyen forgóeszköz vagy befektetés finanszírozására érvényes áprilisig, azon új ügyfelek számára akiknek nincs aktív hitelük intézményünknél 2015 Január 1-én.  

kedd, január 27, 2015 - 14:21 megtekintés

A kereskedelmi kis- és középvállalkozások megalkották a Nemzeti Kis- és Középkereskedők Egyesületét

A romániai kiskereskedők egy egyesületet hoztak létre, amely támogatja érdekeiket a nemzeti és nemzetközi szervezetekkel szemben. A kereskedelmi kis- és középvállalkozások megalkották a Nemzeti Kis- és Középkereskedők Egyesületét (NKKVE), amelynek szerepe a kis- és középvállalkozások érdekeinek-, valamint a fogyasztók támogatása, akik érzékelhetik a kiskereskedők eltűnésének negatív hatását. 

   

“A kiskereskedők gazdasági ereje nem egyezik meg a nagy kereskedelmi láncok erejével. Ez az a pont, ahol közbelép az Egyesület, amely egy kiterjedt üzleti hálozat helyét veszi át, melynek több tízezer képviselője van”.

Forrás:ancmmr.ro

szerda, november 6, 2013 - 08:29 megtekintés

Az idéni 7,2 millió tonna búza termelés a legnagyobb, az utóbbi nyolc évhez képest

 

A búza és rozs elérte idén a legnagyobb termelést az utóbbi nyolc évhez viszonyítva. A repce termelés megközelíti a tavalyi, 2011-es rekordot. Hektár átlagban, a búza, rozs, zab és repce termelés a legnagyobb az utóbbi években. 

 

Daniel Constantin, Mezőgazdasági Miniszter, bemutatta a gabonafélék betakarítása utáni eredményeket egy sajtótájékoztatón. A búza és rozs termelés elérte a 7,296 millió tonnát, átlagban 3.472 kg hektáronként. A legjobb termelésnek van nyilvánítva az utóbbi 8 évben (2005-ben 7,389 millió tonna volt a termelés, viszont egy nagyobb területen, 450.000 hektáron). Az árpatermelés 1,5 millió tonna, átlagban 3.2789 kg hektáronként, valamint a zab 362.237 tonna, átlagban 1.960 tonna hektáronként.  

A repce termelés is nagyon jó volt, 647,811 ezer tonna, átlagban 2,274 kg hektáronként (rekord évben – 2011-ben, a repce termelés 739 ezer tonna, átlagban 1,882 kg hektáronként).

Forrás: capital.ro

szerda, augusztus 21, 2013 - 14:37 megtekintés

FirstPrev 1 2 3 4 5 ... következő ›utolsó »

Több mint:

18.240

kihelyezett hitel

289.947.770 RON

kihelyezett összeg

22.815

fenntartott munkahely

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.