You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Hitelezők

CoopEST

A brüsszeli székhelyű CoopEst egy 2006-ban létrejött befektetési vállalat amely szociális programokat támogat és finanszíroz Közép- illetve Kelet Európa országaiban.

Citi

A Citi vezető globális pénzügyi szolgáltatóként körülbelül 200 millió lakossági, vállalati, állami és intézményi ügyfelet szolgál ki a világ több mint 140 országában.

EBRD

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) hiteleket nyújt a kiépülő magánszférának, tőkét helyez ki, illetve infrastruktúrális beruházásokat támogat Közép Európától Ázsiáig, 29 különböző országban.

EFSE

A Délkelet-Európáért Európai Alap (EFSE) hiteleszközöket biztosít kereskedelmi bankok és egyéb (bankoktól eltérő) pénzügyi intézmények számára, hogy mikrovállalkozások és háztartások fejlődését támogathassák.

responsAbility

A responsAbility a világ egyik legnagyobb szociális befektetési vállalata. 2003-ban hozták létre azzal a céllal, hogy hídat építsen a pénzügyi piacok és a fejlesztési együttműködések között.

Symbiotics

A Symbiotics küldetése, hogy befektetés közvetítési szolgáltatásokkal szolgálja a mikrofinanszírozási ágazatot. A Symbiotics befek-tetőknek illetve mikrofinanszírozást gyakorló intézeteknek nyújt innovatív üzleti szolgálta-tásokat.

Több mint:

18.240

kihelyezett hitel

289.947.770 RON

kihelyezett összeg

22.815

fenntartott munkahely

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.