You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Igazgató Tanács

keith-flintham

Keith Flintham – Elnök

 

Keith Flintham pályafutása csúcspontjaként egy montenegrói nemzetközi bank megalapítási projektjének irányítását tekinti. Jelentős tapasztalattal rendelkezik a romániai mikrohitelezési piacot illetően, hiszen az évek során az Opportunity Microcredit Románia vezérigazgatójának szerepét is betöltötte, jelenleg pedig az intézmény Igazgató Tanácsának elnöke. A kereskedelmi és nemzetközi bankok területén több mint 40 éves szakmai múltra tekinthet vissza, tapasztalatokra melyeket számos országban és különböző szakterületeken szerzett.

 

separator

 

mahony

S-P O’Mahony – Alelnök

 

S-P O’Mahony széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi kapcsolatok, a külföldi tőke behozatala, a régiófejlesztés valamint a marketing és értékesítés területén. Pályafutásához olyan nemzetközi cégek és intézmények nevei fűződnek mint a British Airways, a Malév vagy Magyarország és Románia Írországi Nagykövetsége. A régió szociális fejlesztésében is jártas O’Mahony úr jelenleg az Opportunity Mikrocredit Románia vezérigazgatója, és az intézmény Igazgató Tanácsának alelnöke, ugyanakkor a GoodBrand, egy a vállalatok felelősségvállalási stratégiáinak kialakításában specia-lizálódott cég tevékenységéhez is hozzájárul.

 

separator

 

Frazer Hume - Tag

 

2011 májusában a Nemzetközi Opportunity-hoz csatlakozott, a szerbiai Opportunity Bank vezérigazgatójaként. Regionális igazgatói szerepet tölt be a Nemzetközi Opportunity keretén belül, felügyelve az üzleti kockázatot, valamint a kormányzást a helyi igazgatótanácsban. Korábban, Frazer 29 évig dolgozott az angliai Barclays Bank Csoportnál, az Egyesült Arab Emírségekben és számos afrikai országban, ahol vezető pozíciókat töltött be kockázati és operatív funkciókban. A kockázatkezelésre szakosodott manager, számos tapasztalatot szerzett, mint Kockázatkezelési Igazgató a Barclays Bank leányvállalatainál Mozambikban, Zimbabweban, Botswanaban és Zambiában.  

A quatar-i Bank Operatív Osztályának vezetője volt (amely része a Nemzeti Kuvait-i Banknak). Több vállalat igazgatótanács- és bizottsági tagja is volt.

Az Egyesült Királyság Bankszövetségének tagja és BSC pénzügyi diplomával rendelkezik, melyet a Manchester-i Egyetemen szerzett.

Frazer a Ghána-i Nemzetközi Opportunity Hitel és Megtakarítások Kft. igazgatótanácsának tagja.

 

   

separator

szabo-istvan

 

 

Szabó István – Tag

 

Szabó István gyári munkásként kezdte pályafutását, azóta különböző munkakörökben és pozíciókban tett eleget felada-tainak. Élete legfontosabb pillanataként Jézus Krisztus Úr és Megváltóként való megismerését tekinti, valamint azt a pillanatot, amikor megtapasztalta, hogy összes bűne megbocsáttatott. Ezek az események döntőek voltak élete és karrierje alakításában. 10 éve dolgozik az Opportunity keretén belül, ugyanakkor lelkészként is tevékenykedik. Az Opportunity Igazgatói Tanácsának tagjaként az Opportunity sikerét minden tehetsége szerint szolgálja, hogy egy napon mindenki láthassa a láthatatlant, és dicsérjék az Urat, aki méltó minden dicséretre.

 

separator

separator

 

gera-woorips

Gera Voorrips – Tag

 

Gera Voorrips pályafutásának elmúlt 6 évében olyan egyének számára előkészített mikrohitelezési és egyéb pénzügyi termékek fejlesztésére helyezte a hangsúlyt, akik nem férnek hozzá a hagyományos banki szolgáltatá-sokhoz. Szakterületének az innovatív ötletek és elképzelések mindennapi üzleti életbe való alkalmazását tekinti, amelyet a mikrofinanszírozási intézmények keretén belül gyakorol.

 

separator

Több mint:

18.240

kihelyezett hitel

289.947.770 RON

kihelyezett összeg

22.815

fenntartott munkahely

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.