You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Igazgató Tanács

Frazer Hume

 

Frazer Hume - Elnök


2011 májusában a Nemzetközi Opportunity-hoz csatlakozott, a szerbiai Opportunity Bank vezérigazgatójaként. Regionális igazgatói szerepet tölt be a Nemzetközi Opportunity keretén belül, felügyelve az üzleti kockázatot, valamint a kormányzást a helyi igazgatótanácsban. Korábban, Frazer 29 évig dolgozott az angliai Barclays Bank Csoportnál, az Egyesült Arab Emírségekben és számos afrikai országban, ahol vezető pozíciókat töltött be kockázati és operatív funkciókban. A kockázatkezelésre szakosodott manager, számos tapasztalatot szerzett, mint Kockázatkezelési Igazgató a Barclays Bank leányvállalatainál Mozambikban, Zimbabweban, Botswanaban és Zambiában.


A quatar-i Bank Operatív Osztályának vezetője volt (amely része a Nemzeti Kuvait-i Banknak). Több vállalat igazgatótanács- és bizottsági tagja is volt.


Az Egyesült Királyság Bankszövetségének tagja és BSC pénzügyi diplomával rendelkezik, melyet a Manchester-i Egyetemen szerzett.


Frazer a Ghána-i Nemzetközi Opportunity Hitel és Megtakarítások Kft. igazgatótanácsának tagja 

 

separator

 

Mark Horwood

Mark Horwood - Tag

 

Mark egy tapasztalt kereskedelmi bankár, aki nagy hangsúlyt fektet a vállalati banki tevékenységre és a kockázatkezelésre mind az Egyesült Királyságban, mind Afrikában. Több mint 25 éves nemzetközi banki tapasztalattal rendelkezik, számos Szaharától délre fekvő afrikai országok bankjaival dolgozott együtt, mielőtt az Opportunity International-hoz csatlakozott 2010-ben, mint Kockázati Igazgató.

 

Korábban 23 évig dolgozott a Barclays Bank Csoporttal az Egyesült Királyságban és Ghánában, mielőtt Uganda-ba költözött, ahol a DFCU Limited kockázati csoport vezetője volt, majd az Orient Bank Vezérigazgatója lett, Kockázat, IT és Banki műveletekért felelős.

 

Mark szintén tagja a Malawi Opportunity International Bank, valamint a Ghánai Opportunity International Bank Igazgatótanácsának.

 

Mark a Londoni Bankárok Szövetségének társult tagja. 

 

separator

 

SP

S-P O’Mahony – Tag


S-P O’Mahony széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi kapcsolatok, a külföldi tőke behozatala, a régiófejlesztés valamint a marketing és értékesítés területén. Pályafutásához olyan nemzetközi cégek és intézmények nevei fűződnek mint a British Airways, a Malév vagy Magyarország és Románia Írországi Nagykövetsége. Ugyanakkor a GoodBrand cég tevékenységéhez is hozzájárul, amely a vállalatok felelősségvállalási stratégiáinak kialakításában specializálódott.
 

 

   

separator

Janos Bereczki

 

 

János Bereczki – Tag

 

János Bereczki, 17 éves tapasztalattal rendelkezik vállalkozásvezetésben, valamint munkacsapatok irányításában. 2016 június óta a cég vezérigazgatója. Az Opportunity Microcredit Románia (OMRO) volt aligazgatójaként olyan osztályok tevékenységét koordinálta, mint: értékestési, kockázat, valamint a marketingkommunikáció.
 

János meggyőződése, hogy Romániában a mikrofinanszírozásnak pozitív szerepe van és a jövőben is az lehet. Az OMRO-ban töltött 12 évi tevékenysége során részt vett a cég fejlesztési stratégiájának kidolgozásában, valamint a hitelezési tevékenység vezetésében.
 

Korábban, János egy helyi nagyvállalatnál dolgozott 6 évig, ahol számos vezetői pozicíót töltött be, mint pénzügyi igazgató és vezérigazgató.
 

Közgazdasági diplomát szerzett a Temesvári Nyugati Tudományegyetemen.
 

 

 

 

 

separator

separator

 

separator

Több mint:

18.240

kihelyezett hitel

289.947.770 RON

kihelyezett összeg

22.815

fenntartott munkahely

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.