You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Vezetőség

   

 

separator

 

janos

Bereczki János – Igazgató

 

Bereczki János az Opportunity Microcredit Románia működéséért felelős aligazgatóként olyan osztályok tevékenységét koordinálta, mint: az értékesítés, a kockázat vagy a marketingkommunikáció. Úgy magánemberként mint alkalmazottként is a kis- és mikrovállalkozások fejlesztésének, fejlődési lehetőségeinek gazdasági- és társadalompolitikai kérdéseivel és ezek megválaszolásával foglalkozik. Gazdasági, kereskedelmi, vállalatvezetési ismereteivel és tapasztalataival a kis- és mikrovállalkozók lehetőségeiért dolgozik.

 

separator

 

dana

Daniela Gaga – Igazgató (Pénzügyek)

 

1995-ben, Daniela Gaga esélyt kapott arra, hogy azon csapat tagjává váljon, amely egy, a román gazdaságban akkoriban teljesen új koncepciót készült gyakorlatba ültetni: a mikrohitelezést. Pályafutásának kezdetén az intézmény gazdasági tevékenységét vezette, lépésről lépésre gyakorlatba ültette a szervezeti struktúrát, a pénzügyi rendszereket, számviteli monográfiákat, később pedig a pénzügyi és számviteli osztály vezetője lett. Jelenleg aligazgató, az intézmény vezetőségének tagja.

 

separator

separator

 

helga

Helga Dumitrescu – HR Menedzser

 

Helga Dumitrescu szakmai végzettsége szerint pszichológus, emellett okleveles tréner. Az Opportunity Microcredit Románia munkaközösségéhez 2006-ban csatlakozott és jelenleg az intézmény Humán Erőforrások osztályát irányítja. Helga úgy érzi, hogy a humán erőforrások területén rátalált igazi hivatására, hisz itt megérzéseit gyakorlatias képességeivel egyeztetheti össze.

 

separator

 

henter

Henter Csilla – Irodavezető

 

Henter Csilla már 1995 óta az Opportunity Microcredit Romániánál dolgozik, a vállalat megalakulása óta, együtt növekedve az intézménnyel. Múlt évvel kezdődően az intézmény vezetőségének egyik tagja. Úgy véli, aktívan hozzájárulhat az intézmény fejlődéséhez, a keresztény értékek követése által, amelyeket maga az Opportunity is vall, azzal a küldetéssel, hogy minden ember életminőségét javítsa, aki úgy dönt hogy szolgáltatásait igénybe veszi.

 

separator

 

rodica

Rodica Todoran – Kozkázati igazgató

 

Rodica Lazăr pályafutásának javarészét Kockázati Igazgatóként töltötte az ország egyik legnagyobb kereskedelmi bankjánál. Ezek voltak az évek amikor megtanulta: a sikeres vezető beosztottjait kockázatvállalásra motiválja és saját példáin keresztül tanítja őket. Az Opportunity Microcredit Románia csapatához való csatlakozásában az intézmény értékei, szelleme és azon tulajdonsága jatszott döntő szerepet, ahogyan az embereket értékeli. Itt megtalálta a kreativítás és felelősségvállalás közötti egyensúlyt, ami az ő számára a szakmai elégedettséget jelenti.

 

separator

Több mint:

18.240

kihelyezett hitel

289.947.770 RON

kihelyezett összeg

22.815

fenntartott munkahely

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.